Kaker
Våre bakverk er basert på godt håndverk med ekte råvarer. Vi baker nydelige kaker til enhver anledning. Vi har alt fra flotte temakaker til gode klassiske marsipan kaker. Det meste lar seg gjøre.
Vår bestselger er uten tvil marsipankake er med makronbunn og aprikossylte, men vi frister med mye annet godt i tillegg!
Marsipankake
Av størrelser kan du velge:
Runde:
- mini (6 stk)
- mellomstor (12-14 stk)
- stor (18-20stk)
Firkantede kaker:
- 25 stk (kvadratisk)
- 30 stk
- 40 stk
- 50 stk
- 60 stk.
Fyll:
- vår smakfulle vaniljekrem,
- ekte kremfløte med krokandryss eller
- frisk fromage : jordbær, bringebær, skogsbær, pasjonsfrukt, pære, appelsin,cappucino eller sjokolade.
Syltetøy:
- bringebær
- jordbær
- aprikossyltetøy
Marsipan:
- Vanlig
- ekstra hvit
- farget
Sukkerbrød er mest brukt i krem og marsipankaker og vi anbefaler enten makronbunn (sprø) eller budapestbunn (litt mykere enn makron, også laget av mandler). Vanlig kombinasjon er marsipankaker med makron og ofte marengesbunn på kremkaker. Mørke sjokoladekakebunner er også mulig, gjerne da ilag med en frisk fromager, for eksempel: vaniljekrem og bringebærfromage.
Fromagekakene kan ha marsipantrekk om ønskelig, men gele som standard.
Foto på sukkerark, logo eller tegning mot tillegg. Send jpg bilde til post@bakerwalderhaug.no
Ønsker du en spesiell temakake kan du se eksempel i vårt galleri under festkaker eller send oss inspirasjons bilder fra nett om ønsket utseende:
Epost: post@bakerwalderhaug.no
De fleste kakene kan bestilles med glutenfri sukkerbunn. Siden de bakes i vårt konditori der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten. Makron, marengs og budapest er fri for glutenholdige råvarer.